Vereniging

Algemene Trekkers Kampeervereniging, ATKV, is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 290 leden. De leden kopen zich in voor een staanplaats en betalen per jaar contributie. Meer informatie over de vereniging kunt u lezen in de statuten, het beleidsplan ATKV en het huishoudelijk reglement.

In het pinksterweekend wordt het kampeerseizoen geopend. Dit is altijd een feestelijke gebeurtenis. De vlag wordt gehesen. Er is een tombola. Voor de kinderen worden er speciale activiteiten georganiseerd zoals: schminken, pannenkoeken bakken en diverse kinderspelen. In de middag is er een volleybaltoernooi. In de avond wordt de dag afgesloten met een kampvuur als het weer het toelaat.

Begin januari is er een nieuwjaarsbijeenkomst. Rond de vuurkorven is er een gezellig samenzijn met een hapje, een drankje en een kop soep. Voor de liefhebbers is er een wandeling in het bos of op de hei. Ieder jaar in maart is er een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering komen verschillende zaken aan de orde. Huisregels en beleidsplannen worden bijgesteld.

Regelmatig worden er klussendagen georganiseerd. Tijdens deze dagen wordt het terrein onderhanden genomen. Er worden reparaties verricht aan de gebouwen op het terrein of de dag staat in het teken van ecologische werkzaamheden.

Tijdens de opening van het seizoen wordt de vlag gehesen.